Opetusministeri Grahn-Laasonen: Kieltenopetus tulee aloittaa yhä aikaisemmin – lisää kielikylpyjä päiväkoteihin

Opetus- ja kulttuuriministeriö 17.2.2019 9.20
Tiedote

Opetusministeri Grahn-Laasonen: Kieltenopetus tulee aloittaa yhä aikaisemmin - lisää kielikylpyjä päiväkoteihin

Opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen on huolissaan nuorten kielten opiskelun yksipuolistumisesta ja vähentymisestä. Vapaaehtoisia A2-kieliä opiskelevien määrä on vähentynyt noin kolmanneksella kahdessakymmenessä vuodessa. Grahn-Laasonen asettaa työryhmän tekemään esityksiä uusista toimista, joilla vahvistetaan ja aikaistetaan kieltenopetusta päiväkodeissa ja kouluissa.

Lue koko artikkeli ja lähde täältä: https://minedu.fi/artikkeli/-/asset_publisher/opetusministeri-grahn-laasonen-kieltenopetus-tulee-aloittaa-yha-aikaisemmin-lisaa-kielikylpyja-paivakoteihin?fbclid=IwAR0cnS7o6wTQalL12CbgBmM_CwniZXHccU3Z8oBr7Rbn2P-GJTlYXOikos4

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *